| Autor |
Zpráva |
sic Trhač asfaltu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mirek Nosič gum

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
No_name Forum admin

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Mirek napsal: | ja to vedel..... nissan, nissan, nissan  |
no jistě _________________
<< click here!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Awatar Drifter

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 9:53 pm Předmět: |
|
|
Nissan rules!!  _________________ NISSAN 200sx S13 - ambitious but rubbish
Lexus IS200 - fine daily
.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Violator Šuking

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 10:31 pm Předmět: |
|
|
no nechci vám brát iluze, ale kdysi někdo házel na tuning forum nebo mkiv.cz myslim srovnávací test od autobildu supra, 300ZX, mitsu 3000 a myslim mazda RX7 a vyhrála supra naprosto ve všem. to byl kapku profitest narozdíl od tohohle měření hrabání a subjektivních pocitů. supra vyhrála v brzdách, bočnim přetížení, zrychlení o-100, 400m atd, spotřebě a vlastně naprosto ve všech parametrech. navíc tady pán udává zrychlení na 400m za 15sekund. trošku divný. a nějak mi ani nejde do hlavy, že by supra turbo neměla křídlo. pokud vim, turbo a non turbo se lišilo vzhledově právě křídlem. takže kdoví co srovnávaj. ten čas by spíš odpovídal verzi bez turba _________________ až bude fajfka chtít...tak všem ujedu ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Violator Šuking

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sic Trhač asfaltu

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Violator napsal: | | no nechci vám brát iluze, ale kdysi někdo házel na tuning forum nebo mkiv.cz myslim srovnávací test od autobildu supra, 300ZX, mitsu 3000 a myslim mazda RX7 a vyhrála supra naprosto ve všem. to byl kapku profitest narozdíl od tohohle měření hrabání a subjektivních pocitů. supra vyhrála v brzdách, bočnim přetížení, zrychlení o-100, 400m atd, spotřebě a vlastně naprosto ve všech parametrech. navíc tady pán udává zrychlení na 400m za 15sekund. trošku divný. a nějak mi ani nejde do hlavy, že by supra turbo neměla křídlo. pokud vim, turbo a non turbo se lišilo vzhledově právě křídlem. takže kdoví co srovnávaj. ten čas by spíš odpovídal verzi bez turba |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sic Trhač asfaltu

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 10:44 pm Předmět: |
|
|
Sorry, this GeoCities site is currently unavailable.
The GeoCities web site you were trying to view has temporarily exceeded its data transfer limit. Please try again later. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Violator Šuking

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 10:46 pm Předmět: |
|
|
| sic napsal: |
The GeoCities web site you were trying to view has temporarily exceeded its data transfer limit. Please try again later. |
no co no. přeci to tak nenechám. ačkoli tohle je test americkej, ten německej vyšel podobně. tak mi neserte holomci a mě to funguje _________________ až bude fajfka chtít...tak všem ujedu ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sic Trhač asfaltu

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Violator napsal: | | sic napsal: |
no co no. přeci to tak nenechám. ačkoli tohle je test americkej, ten německej vyšel podobně. tak mi neserte holomci a mě to funguje |
jasne, funguje to ako ta supra v teste  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Violator Šuking

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 10:54 pm Předmět: |
|
|
| sic napsal: | | Violator napsal: | | sic napsal: |
no co no. přeci to tak nenechám. ačkoli tohle je test americkej, ten německej vyšel podobně. tak mi neserte holomci a mě to funguje |
jasne, funguje to ako ta supra v teste  |
funguje. zkus to v jinym okně. překopíruj to a uvidíš sám. je to americkej test supra, 300ZX, corveta, porsche 968,mazda RX7 a mišu 3000GT . _________________ až bude fajfka chtít...tak všem ujedu ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Violator Šuking

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 11:15 pm Předmět: |
|
|
 _________________ až bude fajfka chtít...tak všem ujedu ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Violator Šuking

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 11:22 pm Předmět: |
|
|
sem něco nascreenoval aspoň. taky mi to začlo blbnout škoda že sem nestih tu tabulku hodnot všeho. tak snad je to jen výpadek _________________ až bude fajfka chtít...tak všem ujedu ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
sic Trhač asfaltu

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 11:33 pm Předmět: |
|
|
v pohode, mne je ten ranking ukradnuty, ale ten clanok je i tak subjektivny a bez faktov  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Violator Šuking

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 11:39 pm Předmět: |
|
|
| sic napsal: | v pohode, mne je ten ranking ukradnuty, ale i ten clanok je i tak subjektivny a bez faktov  |
..fakta tam jsou..bylo toho dost..od 6tého až po první místo. včetně tabulek všech naměřenejch hodnot /brzdy, přetížení, zrychlení atd/ akorát sem to nestihnul. ale ta první stránka obsahuje název testu a časopis..tak třeba se někomu bude chtít to dohledat. nebo to třeba bude zase fungovat. zrovna tu nejdůležutější stránku sem kurva nestihnul  _________________ až bude fajfka chtít...tak všem ujedu ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|